Falunap, Beatrice nagykoncerttel Füzérradvényban

Zene, tánc, elképesztő bemutatók, finom ételek várnak mindenkit, szeptember 24-én Füzérradványban, a falunapon. Az eseményen hivatalosan átadásra kerül a falu új orvosi rendelője. 


Ezt követően színpadra lép Bozsó Zoltán, aki 8 éve a STIHL Timbersports versenyzője, és 2019-ben magyar bajnok lett a sportágban. Ahogy csapattársai hívják, Zoka 2020-ban az Európa Bajnokságon 10. helyezett lett, civilben három gyerek édesapja, az egész családja fakitermeléssel foglalkozik

Bozsó Zoltán Stihl Timbersports magyar bajnok

A látványos bemutatót követően színpadra lép Tóth László népdalénekes, a Karikázó Szépasszonyok Tánccsoport és a Füzérradványi Roma Együttes is. 

Az este fénypontja Nagy Feró és a Beatrice élő koncertje lesz. A zenekar 1969-ben alakult, akkoriban még főleg feldolgozásokat játszottak, majd 1971-ben csatlakozott hozzájuk Nagy Feró frontemberként. A következő években teljesen kicserélődtek a tagok, 1974-től elkezdtek saját dalokat írni az akkor divatos glam rock stílusban. 1977-ben feloszlottak, majd a következő évben Nagy Feró, Miklóska Lajos basszusgitárossal, Lugosi László gitárossal, Gidófalvy Attila billentyűssel és Donászy Tibor dobossal újjáalakította a Beatricét, és az AC/DC nyomán újra rockot játszottak. A Beatrice az 1987-es újjáalakulása után, a rendszerváltás légkörében lett sikercsapat. 1988-ban megjelent első albumuk, az 1991-es Utálom az egész XX. századot című második lemezük pedig 40 héten keresztül szerepelt a Mahasz lemezeladási toplistáján, és az első helyre is feljutott. A lemezről a Beatrice máig legnagyobb slágere a 8 óra munka című dal lett. 


A falunap utcadiszkóval zárul! 

Program: 

  • 14.00 Orvosi rendelő ünnepélyes átadása 
  • 16.30 Stihl látványos favágó bemutató 
  • 17.30 Tóth László népdalénekes előadása 
  • 18.00 Karikázó Szépasszonyok Tánccsoport Nyíri 18.30 Füzérradvány Roma Együttes fellépése 
  • 20.00 Nagy Feró és a Beatrice élő koncert 
  • 21.30 DJ, utcadiszkó 

Belépőjegy a helyszínen 1500 Ft, elővételben 2021. szeptember 23-ig 1000 Ft 

Előzetes jegyvásárlás a füzérradványi Polgármesteri Hivatalban, vagy a jegy@fuzerradvany.hu e-mail címen. 

További információk: www.fuzerradvany.hu 

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják. A rendezvény az aktuálisan hatályban lévő járványügyi szabályok betartásával kerül megrendezésr